Din helse og velvære
- vår prioritet

Siden 1987 har Frogner Helsekost vært en hjørnesteinsbedrift på Frogner, drevet av Fossum-familien. Butikken er kjent for sin autentiske, inspirerende og hyggelige atmosfære.

Om Frogner Helsekost

Frogner Helsekost, etablert i 1987, er en hjørnesteinsbedrift på Frogner som drives av familien Fossum. Butikken er kjent for sin naturlige, inspirerende og hyggelige atmosfære.

Vi legger stor vekt på etiske og idealistiske prinsipper, med fokus på menneskers og naturens velvære.

Kundene våre verdsetter vår kompetanse og service, og besøker oss gjerne for veiledning og tips om kosthold, sunn livsstil og helse.

Vårt personale har bred erfaring og kunnskap om helsekost, plantebasert kosthold, ernæring og stressmestring for både voksne og barn.

Frogner Helsekost tilbyr et variert utvalg av økologiske frukt og grønt, matvarer, kosttilskudd, naturlig hudpleie og økologiske rengjøringsprodukter. Vi imøtekommer også forespørsler om spesifikke varer når det er mulig.
Hos oss får kundene det lille ekstra de setter pris på.

Vårt team

Dyktige, engasjerte og erfarne fagfolk som brenner for helse og velvære står klare til å hjelpe deg hos Frogner Helsekost.

ANTONIO
Deleier og styremedlem

Dinesh Antonio har Bachelor i Idrettsvitenskap (Spes. toppidrett, coaching og idrettspsykologi), PT og Treningsveileder fra NIH.

Han har vokst opp side om side med butikken hvor han tidlig fikk en grundig opplæring av både driften fra sin far Torgeir Fossum (tidligere eier). Han jobber i dag deltid i butikken som han har gjort siden tenårene.

CAROLINA ANISHA
Daglig leder

Carolina Anisha er en erfaren IIN helseveileder, naturlig plantebasert kokk, barnepedagog og AM yogainstruktør. Hun driver personlig kostholdveiledning, livsstil kurs/seminar og ulike retreater.

Hennes kurs og seminarer har fokus på detox, faste, plantebasert kosthold og matlaging av næringsrike og balanserte måltider. Hun driver også personlig veiledning i meditasjon og yoga for stressmestring.

Hun er mor til to idealistiske sønner som har vokst opp som vegetarianere.

DANIEL
Deleier og styremedlem

Daniel er utdannet ved NHH og NIH. Han har vært med på drifte og utvikle butikken de siste årene og har tidligere fungert som daglig leder. I dag jobber han som konsulent og vikar ved behov.

Våre lokaler

Frogner Helsekost ligger i hjertet av Frogner, med en innbydende og koselig atmosfære som ønsker deg velkommen.