Kursoversikt

Lær om sunn livsstil gjennom våre kurs. Utforsk temaer som plantebasert kosthold, faste, yoga, meditasjon, stressmestring og naturlig skjønnhet og velvære.

Lær om næringsrik, deilig mat og tilskudd av høy kvalitet som kan styrke helsen din og gi ekstra overskudd for å holde deg frisk og slank.

Prioriter din helse og velvære over alt annet - gjennom en sunn og balansert livsstil.

"Jeg er ikke vegetarianer til vanlig, men var veldig fornøyd med dette kurset. Vi lagde og spiste smakfull og sunn vegetarmat. Carolina er en veldig energisk og morsom kursleder. Jeg var så fornøyde at etter kurset enten jeg opp med å kjøpe utstyr og ingredienser som vi ble anbefalt av Carolina. Jeg har i senere tid laget mange av matrettene som vi lærte på kurset, og vi lager generelt mer vegetarmat hjemme, som var det jeg ønsket. Anbefaler kurset til andre!"

Markus Tufte-Johnsen

"Et lærerikt, fargerikt og smakfullt matlagingskurs! Carolina formidler både matglede og sunnhet, og etter kurset fikk jeg veldig lyst til å eksperimentere med ulike råvarer og lage mer fargerik vegetarmat. Selv er jeg vegetarianer, og for meg var det spesielt spennende å lære om ulike superfoods og raw-food som jeg ikke kunne så mye om fra før."

Ada Lea

"Kjempe lærerikt kurs. Veldig spennende å lære nye oppskrifter med så mange spennende og sunne ingredienser. Gøy å lære litt mer om hvordan jeg kan styrke helsen og holde meg frisk og full av energi. Ble inspirert å spise et mer variert kosthold og legge til sunnere alternativer!"

Antonieta Khosh

Våre kurslokaler

Velkommen til vårt Yoga Livsstilssenter i Kristianiasvingen 64, Midtstuen