Mandag-Fredag 10-18 Lødag 10-16
93237273
Min handlekurv
Gratis
Sikori-tangsalat

Ingredienser :


(2 porsjoner)
1 sikori salat (ca 200 gr)
1 neve persille
1 ss melkesyregjæret surkål
½ dl arame tang
½ dl wakame tang, strimlet
2 skiver vegansk salamipålegg
½ avokado, i båter
1 ts hampfrø
1 ss pinjekjerner (valgfritt)

Dressing:
¼ dl surkåljuice eller vann
2 ss Ume Su plommeeddik
½ ts Umeboshi paste
1 ss sitronsaft
1 ts raspet ingefær
1 ss ristet sesamolje
1 ts brennesle
1 dryss moringa
⅓ ts svarte sesamfrø (valgfritt)

Fremgangsmåte :


1. Bløtlegg arame- og wakame-alger over natten.
2. Hell ut vannet og skyll godt med friskt vann.
3. Strimle wakame algene.
4. Skyll og strimle sikorisalaten.
5. Strimle vegansk salamipålegg.
6. Bland ingrediensene til dressingen sammen og ha ingrediensene til selve salaten i en egen bolle.
7. Hell over dressingen og topp salaten med strimlet vegansk salami og avokado båter.
8. Strø litt green nori sprinkle over salaten før servering hvis ønsket.

Si din mening