Mandag-Fredag 10-18 Lødag 10-16
93237273
Min handlekurv
Gratis
Om oss

Frogner helsekost åpnet for første gang i 1987 og har vært en solid hjørnesteinsbedrift på Frogner i alle år. Butikken har siden oppstart vært drevet og eid av familien Fossum og er kjent for sin naturlige, inspirerende og koselige atmosfære.

Butikken er drevet etter etiske og idealistiske prinsipper der folk og naturens velvære alltid er prioritert.

Kompetanse og service er noe vi vektlegger høyt og kundene reiser gjerne langt for god veiledning og gode tips innenfor kosthold, sunn livsstil og helse.

Personalet har mange års erfaring og bred kunnskap innenfor helsekost, plantebasert kosthold, ernæring og stressmestring for både voksne og barn.

Vi har et bredt og variert utvalg av økologiske frukt og grønt, økologiske matvarer, kosttilskudd, naturlig hudpleie og økologisk rengjøringsmiddel. Vi tar også, ved mulighet, inn ulike varer på forespørsel. Kunder skal føle at de får det lille ekstra når de besøker Frogner Helsekost.

Antonio
Antonio

Deleier og styremedlem

Dinesh Antonio har Bachelor i Idrettsvitenskap (Spes. toppidrett, coaching og idrettspsykologi), PT og Treningsveileder fra NIH.
Han har vokst opp side om side med butikken hvor han tidlig fikk en grundig opplæring av både driften fra sin far Torgeir Fossum (tidligere eier). Han jobber i dag deltid i butikken som han har gjort siden tenårene.

Carolina Anisha
Carolina Anisha

Daglig leder

Carolina Anisha er en erfaren IIN helseveileder, naturlig plantebasert kokk, barnepedagog og AM yogainstruktør. Hun driver personlig kostholdveiledning, livsstil kurs/seminar og ulike retreater.

Hennes kurs og seminarer har fokus på detox, faste, plantebasert kosthold og matlaging av næringsrike og balanserte måltider. Hun driver også personlig veiledning i meditasjon og yoga for stressmestring.

Hun er mor til to idealistiske sønner som har vokst opp som vegetarianere.

Daniel
Daniel

Deleier og styremedlem

Daniel er utdannet ved NHH og NIH. Han har vært med på drifte og utvikle butikken de siste årene og har tidligere fungert som daglig leder. I dag jobber han som konsulent og vikar ved behov.